On the seaside

July 31, 2014

The Kooks - Seaside

I've missed my black jeans. My boyfriend's in town, so we took a nice sunset-beamed walk on the seaside (for pictures, not only for romantic settings) and a delicate silk-and-lace top was perfect. Nothing too fussy, but really nice nevertheless. Threw my messy, wind-tousled hair in a bun and decided to climb the rocks. 

Teate, ma olen oma musti teksaseid ka igatsenud. Minu poiss-sõber on praegu Tallinnas ja mõtlesime ühel õhtul, et läheme jalutame natuke mere ääres (piltide tegemiseks loomulikult, mitte niisama romantikaks) ja see New Yorkeri õrn siidine-pitsine topp oli ideaalne. Mitte midagi liiga keerulist, lihtsalt mõnus. Panin tuulesasitud juuksed krunni ja mõtlesin, et turniks kivide peal. 



top- new yorker
jeans- monki
sneakers- converse
sunglasses- house
necklace- c/o specially for U
pictures taken with Nikon 1. 

A speck of glitter

July 29, 2014

How to make everyday dressing a bit more fun? Throw on the sequins! As I mentioned in my last post, every now and then there's an item that I just need to wear and next in line was this sequin skirt from New Year's Eve. I turned the uber-festive item more summer-appropriate with a basic white T and casual sneakers. Because you know, the "I just walked out of a club" look isn't quite me. And I almost wore that outfit to work yesterday, almost! 
Remembering this cool spot for outfit pictures was just a cherry on top!

Kuidas teha igapäevast riietumist pisut põnevamaks? Sädelevate litritega loomulikult! Nagu ma ka oma eelmises postituses mainisin, siis aeg-ajalt tulevad mul meelde mingid riideesemed, mida ma pole ammu kandnud, aga tohutult tahaksin. Nüüd ootas järjekorras see litritega seelik, mille ostsin aastavahetuseks. Et kogu riietus ei oleks liiga pidulik ega selline "tulin just klubist", lisasin seelikule ainult lihtsa valge pluusi ja tennised. See seelik ikka peab omaette särama! Ja ma peaaegu panin selle eile tööleminekuks selga, peaaegu! 
Pildistasime Ülemiste tehnopolis, mis on justkui kirss tordil! Ma pole üldse jõudnud seda osa Tallinnast avastada, aga iga kord kui sinna kogemata satun, mõtlen, et see on lausa nii lahe koht, kuhu läheks niisamagi jalutama. 


 sequin skirt- only
sneakers- converse
t-shirt- cropp
pictures taken with Nikon 1. 

Dolled up

July 25, 2014

Right after Positivus (pictures of that coming as soon as I get my film developed. #90s) I got to wear lots fancier clothes and head to a society-fashion event! From the dusty fields to the beautiful garden in Kadriorg, I couldn't have been happier with city life. Even more, it gave me the opportunity to wear one of my favourite dresses (which has been on the blog before here and  here). You know the feeling when you kind of start missing a piece of clothing and need to wear it asap? I'd missed this dress and with a leather jacket and my vintage heels it was the perfect outfit for a girlie evening watching the Tallinn Dolls fashion show. 

Peaaegu kohe pärast Positivuselt koju jõudmist sain vahetada tolmuse põllu ilusa Kadrioru aia vastu ja kanda pidulikumaid riideid, jee! Mõnikord on ikka linnas ka tore olla. Käisin Tallinn Dollsi moeshow'd vaatamas ja sain üle pika aja oma lemmikkleiti kanda (blogis on see olnud veel siin ja siin) ja end ka pisut nukulikult tunda. Mõnikord ma hakkan mingil moel mõnda enda riideeset igatsema ja tean, et tahan esimesel võimalikul juhul selle selga panna. Tallinn Dollsi moeshow oli selle kleidi tähetund! 
Kes show'st pilte tahab näha, siis näiteks siit.
Kes Positivusest pilte tahab näha, peab ootama, kuni ma lasen filmi ära ilmutada.  




dress- dorothy perkins
heels- vintage
hair bow- c/o bug wooden accessories
pictures taken with Nikon 1. 

Flower wall

July 22, 2014

One summery day from a bit more than a week ago. Flowers in my hair and around me. 
I knew I wanted to base my outfit around the heels. I found them on sale and since then they've had a special spot on my cupboard, but now that summer's here, they needed to feel the pavement too. So what do I turn to, when I need my shoes to shine? All my favourite basics of course! I couldn't think of anything else than a plain grey T (starting to sound like a broken record about these babes) and one of my favourite skirts to match the colour of the shoes. Then pearls and a bracelet. Finally I decided to wear my flower crown too, pre-festival, and that kind of took all the attention from the shoes.
Cool story, huh?

Üks tore suvine päev üle-eelmisel nädalal, lilled juustes ja ümberringi ka. 
Ilmselt märkate üht pudelikest ka piltide peal. Osalesin maasikavahuveini Fresita blogija-otsimise kampaanias ja kuna tähtaeg on kukkunud ja võistlusülesanne saadetud, mõtlesin oma Fresita-teemalist riietust ikka blogis ka jagada. Salaja võite mulle 4. augustini pöialt hoida, siis selguvad finalistid...
Teadsin, et tahan riietuse keskmeks jätta kingad. Leidsin need talvel 9 euro eest Lindexi allahindluselt. Senimaani on nad minu kapi peal aukohal seisnud, aga nüüd, kui ilmad on ilusad, mõtlesin, et need peaksid ikka asfalti ka tunda saama. Mille poole ma vaatan, kui tahan riietuse lihtsana hoida? Eks ikka oma lemmikute tavaliste asjade! Ainus sobilik pluus tundus olevat see hall T-särk (kõlan nende osas juba nagu mingi katkine plaat, aga see kiidulaul vist ei lõppe kunagi). Seelik on ka mu ammune lemmik, kuid valisin selle peamiselt ikkagi kingadega sarnase värvi pärast. Siis veel pärlid ja käevõru. Viimaseks haarasin kummutilt lillelise peavõru, mis siis kogemata kingadelt kogu rambivalguse ära võttis. 
Oli lahe lugu? 

shirt- h&m
skirt- c/o chicwish
heels- lindex
necklace- thrifted
bracelet- h&m
hair accessory- selfmade
pictures taken with Nikon 1. 

B as in beach

July 15, 2014

Tallinn can't really brag with any pretty beaches, but for what it's worth, I'm happy with what we have. Having the privilege to hop on my bike, ride for 10 minutes and end up at the seaside is something I don't want to take for granted. 
Another thing I like is cycling on the streets of Tallinn at night. There's very little cars, so I'm brave enough to ditch the sidewalk and get on the real street and then speed through intersections with the traffic lights flashing. 
This skirt was perfect for a little date at the beach, not so perfect for the cycling part. At least it was warm enough to ride home like this, with only a crop top and a tiny vest (even if my skirt was awkwardly tucked into the waistband...). This summer is quite nice. 

Tallinn ei saa just Eesti kõige ilusamate randadega uhkeldada, aga mina olen nendega enam kui rahul. Mulle meeldib see privileeg, et saan ratta selga hüpata, 10 minutit sõita ja juba mere ääres olla. 
Veel meeldib mulle öistel tänavatel rattaga sõita. Liikluses on nii vähe autosid, et ma julgen kõnnitee asemel autoteel sõita ja siis fooritulede vilkudes üle ristmike kihutada. 
See seelik oli kogu jutu rannaosa jaoks ideaalne, rattasõiduks mitte nii väga. Vähemalt oli mul koju sõites ainult nabapluusi ja väikese vestikesega piisavalt soe (isegi, kui mu seelik oli veidralt kummi vahele pistetud). Suvi on päris tore. 


skirt- selfmade
top- terranova
vest- thrifted
no shoes! (but was wearing sneakers behind the scenes)
pictures taken with Nikon 1.

Sunny flowers

July 09, 2014

Sunflowers are the pattern this summer, along with pineapples, watermelons and all kinds of other funky fruit. So this 90s reminiscent dress from Lulu*s hits all the right notes. In addition to the sunny print, it's also perfect for this kind of summery weather we've had with its spaghetti straps and flouncy top part. Despite spending days at the office, I can't help but dress for festivals...
So to be a total 90s throwback babe, I paired the dress with a denim shirt around my waist, a teeny-tiny bun in my hair and cool shades. 
And then a bit later in the evening, Germany won 7-1, which is also kind of a big deal, since I'm a big fan. My best friend and I were both literally screaming in front of the TV last night!

Päevalilled on selle suve põhimuster, lisaks ananassidele, arbuusidele ja kõikidele muudele lahedatele puuviljadele. Eks siis see 90ndaid meenutav kleit poest nimega Lulu*s on nagu rusikas silmaauku. Lisaks päikeselisele mustrile on sel ka praeguse ilmaga ideaalselt sobivad peenikesed õlapaelad ja mõnusalt satsiline ja hüplev ülaosa. Vaatamata sellele, et ma veedan suurema osa oma päevast kontoris riietun ikka festivalide jaoks...
Et kogu 90ndate tšiki värk ikka täiuslik oleks, sidusin teksapluusi ümber vöö, tegin pähe tillukese krunni ja ette coolid päikeseprillid.
Siis, natuke hiljem võitis Saksamaa 7-1, mis on ka päris oluline, sest ma olen ikka suur fänn. Parima sõbraga mõlemad täiesti karjusime teleka ees!


shirt- house
shoes- vagabond
jewellry- mostly vintage
sunglasses- house

Rebel Audrey

July 05, 2014

Give me a motorcycle and a full sleeve of tattoos, I'm going to join the Hell's Angels now. Well, not really, but this outfit is still quite "not me". I'd considered leather trousers something that only someone who listens to Korn or SOAD, wear combat boots and has chains hanging from every place imaginable would wear, but hey, people change. Here I am now, still a mayor pop-babe, but with leather involved. To cross even more imaginary borders, the ever-graceful Audrey is now rocking tattoos on my shirt. 
So for one nice evening of chilling on the main square with friends and wine, my trusty jeans-and-t-shirt combo was replaced by a leather-trousers-and-t-shirt combo.

Andke mulle ainult mootorratas ja ohtralt tätoveeringuid, ma olen valmis Hell's Angelsi gängiga liituma. Okei, mitte päris nii, aga näen natuke selline välja küll. Ikka pikka aega arvasin, et nahkpüksid on miski, mida kannavad vaid need, kes kuulavad Korni või SOADi, käivad tanksaabastega ja igast võimalikust kohast ripuvad ketid. Aga ei, inimesed muutuvad. Ma kuulan ikka ja alati ainult poppi, aga nüüd on asjasse segatud ka nahk. Et veel rohkem kujuteldavaid piire ületada, siis on alati väljapeetud ja ilus Audrey otsustanud mu pluusile ilmuda hoopis tätoveeringutega. 
Üheks toredaks õhtuks Vabaduse väljakul koos sõprade ja veiniga asenduski minu truu teksad-ja-t-särk kombinatsioon hoopis nahkpüksid-ja-t-särk kombinatsiooniga. 


shirt- souvenir from italy
bag- atmosphere
shoes- blink
pictures taken with nikon 1. 

My first styling job!

July 03, 2014


Maybe you remember me talking about my first styling work I did for Estonian design store Namarie. Well, I have the pictures now and I love how they turned out! If you follow me on Instagram or Facebook, you've already seen some of them, but I decided to share some of my favourites.  
I loved the whole experience from start to beginning and I can definitely see myself doing styling work in the future. Of course, our them was amazing too and we all seemed to clique. And had lots of fun, maybe too much even for normal pictures. 
Anyway, I hope you enjoy this little project of mine.

Võib-olla mäletate, et ma rääkisin sellest, et tegin pisut stilistikatööd eesti disainipoele Namarie. Sain nüüd pildid kätte ja need on nii lahedad! Juba pildistamise ajal sain aru, et kogu meeskond sobib nii hästi kokku, aga nii vingeid pilte tõesti ei oodanud. Üleüldse mulle meeldis kogu see tööprotsess algusest lõpuni nii väga ja ma olen täiesti kindel, et võin tulevikus oi-kui-palju sellist tööd teha!
Kes mind Instagramis või Facebookis jälgib, on pilte ilmselt juba näinud, aga tahan ikkagi oma lemmikuid jagada. 


Styling: Piia Õunpuu
Models: Haldi Küla, Grete Sõlg
Photos: Liis Schmidt
Hair: Liis Schmidt
Make-up: Carmen Mölder
Clothes and accessories available at Namarie (Müürivahe 21, Tallinn)


dresses- bless this mess studio
necklaces- canelli


 dresses- bless this mess studio
necklace- marron
earrings- tallinn dolls


 skirts- bless this mess studio

Väike Moeajakiri Õhtulehes

July 01, 2014

Juba pea kuu aega tagasi lubasin, et tõstan pisut saladuseloori ka enda uuelt väljakutselt. Nüüd siis lõpus võtsin aja, võtsin kohvi, istusin maha ja räägin, mis värk on. 
Just täna oli mul esimene tööpäev suvereporterina Õhtulehes. Kuid koos sellega tuli ka pakkumine Õhtulehe jaoks moeblogi kirjutada - midagi sarnast,t mis siingi käimas on, formaat vabal valikul, põhimõtteliselt seati piiriks ainult minu fantaasia. Loomulikult pidin ma selle võimaluse avasüli vastu võtma ja 4. juunil ilmuski esimene postitus Väikeses Moeajakirjas
Teadsin kohe, et ei taha lihtsalt Bowtie Diary materjali dubleerida, vaid teha midagi enamat ja laiemale ringkonnale huvipakkuvamat, midagi universaalsemat. Nimigi annab mõista, et tegu on justkui väikese personaalse ajakirjaga, kust leiab fotosid, soovitusi ja trendide kajastusi. Lisaks tahan, et see ei oleks niivõrd minule keskendunud ning olen oma postitustega üritanud sisse tuua ka teisi eesti blogijaid. Teemadevalikus on see, mis parajasti pähe tuleb ja aktuaalne on. Ühesõnaga palju laiahaardelisem, kui see, mida te siiani olete harjunud lugema. 
Bowtie Diary jääb ikka alles, nii nagu ta siiani on olnud. Nagu ei taha ma siinset materjali Õhtulehte kopeerida, ei taha ma ka vastupidi teha, pigem üritan praegust joont hoida. Mulle meeldib mu blogi sellisena, nagu ta on. Eks ma natuke ikka üritan mõlemat omavahel segada ka, kuid sisuliselt on need ikkagi kaks erinevat blogi. 
Kui nüüd kogu see pikk jutt kokku võtta, siis minu Õhtulehe blogi asub SIIN ja te olete kõik enam kui teretulnud sinna aeg-ajalt piiluma, uusi postitusi lugema ja kommentaariumit elavdama enamaga kui lihtsalt "Eriti koledad kõhnad jalad." Enamgi veel, tahaksin väga kuulda teie ideid ja arvamusi, soovitusi selle kohta, millest kirjutada või millest te tahaksite lugeda. Kommenteerige seda postitust, kommenteerige Õhtulehes või saatke üldse meil. 
Põnevamatest postitustest teavitan teid kindlasti siin ja oma Facebooki lehel, aga eks ikka palju kindlam oleks Väike Moeajakiri brauseri järjehoidjaribale lisada ;)