Pretty basic and kind of blue, but still in spring

February 28, 2014

The Ramona Flowers - Brighter

Whip out your sunglasses and dust off your shoes because I'm saying hi to spring and so should you! Every morning, I can feel a particular smell in the air - the smell of my favourite season slowly arriving. Today I was brave enough to ditch my winter boots and reached for my brogues instead. Taking them out of the box and into the sunlight made my heart flutter and eyes sparkle. Is it finally warm enough? To go with all the joy in my day I wore sunglasses too, for the first time this year. Walking to town, I couldn't stop smiling. I like all those little things that make my days a bit brighter so much!

Otsige sahtlipõhjast välja enda päikeseprillid ja pühkige tolm kingadelt, sest mina ütlen kevadele ühe suure kõlava "Tere!" ja teie peaksite ka! Igal hommikul tunnen õhus üht kindlat lõhna - minu lemmikaastaja varajase tulemise lõhna. Täna olin juba piisavalt vapper, et hüljata oma talvesaapad ja haarata kingade järele. Nende karbist päikesepaiste kätte välja võtmine oli nii tore, südamesse tuli ärevus ja silmad särasid. Kas tõesti on juba nii soe? Et kogu rõõm ikka täielik oleks, panin esimest korda sel aastal ka päikeseprillid ette. Täiuslik! Linna kõndides ei suutnud ma naeratamata jätta. Kõik need toredad pisiasjad, mis mu päevi rõõmsaks teevad, meeldivad mulle nii väga!


coat- monton
jeans- house
bag- from penneys
bracelet- h&m
shoes- blink
sunglasses- from penneys
pictures taken with Nikon 1.

Tourist history

February 22, 2014

Two Door Cinema Club - Come Back Home

Right after I got off the plane from Dublin, I hopped on a bus to Tallinn and then to Tartu, spent a bit more than 24 hours there and off I was again. This time on the bus to Tallinn to take the ferry to Stockholm. As I mentioned, I was going to see Bombay Bicycle Club, but during the day we were the perfect tourists: walked around town, got lost, found two amazing cafes, almost visited the art museum and took lots of pictures.
My outfit for the day? As comfortable and warm as can be, grabbing some new items I bought from Dublin, like this super soft plaid shirt and tourist-friendly flat boots and combining them with this winter's (and all-time) favourites - skinny black jeans and that warm parka. 
The backdrop for these pictures is simply ideal, so is the light and the city of Stockholm. It keeps getting prettier every time I go there...

Kohe pärast Dublini lennukilt maha tulemist istusin Tallinna bussi peale, siis sõitsin Tartusse, olin seal pisut üle 24 tunni ja asusin uuesti teele. Seekord bussiga Tallinnasse, et minna Rootsi laeva peale. Mainisin ka, et käisin Stockholmis Bombay Bicycle Clubi kontserdil, aga päeval olime kõige standardsemad turistid: kõndisime vanalinnas, eksisime ära, leidisme kaks lahedat kohvikut, peaaegu käisime kunstimuuseumis ja tegime palju pilte. 
Minu riietus nendeks päevadeks oli nii mugav ja soe kui võimalik. Haarasin mõned uued Dublinist ostetud asjad nagu see mõnus ruuduline pluus ja turistisõbralikud madalad saapad ning kombineerisin need enda selle talve (ja üleüldiste) lemmikutega: kitsad mustad teksad ja mõnus soe parka. 
Nende piltide taust on lihtsalt võrratu, valgus on imeline ja Stockholm ka. See linn läheb iga korraga aina ilusamaks...


jeans- monki
parka- c/o new yorker
boots- from penney's 
pictures taken with Nikon 1. 

Postcards from Dublin: The Lols Edit

February 21, 2014

You've seen my outfits from Dublin and also the gorgeous tourist pictures. Now it's time for the fun part - the goofy pictures, which took up the most space on my 8GB memory card, also being the best pictures from the whole trip. It was my first real trip together with my two best friends (no parents or teachers!) and more often than not, we were singing on the street, dancing in the park or pretending to be modes in museums. A smile just wasn't sufficient for all of those ridiculous selfies we took, it had to be a smile, tongue out, eyes crossed and then a few minutes of laughter. 
It was the must fun I've ever had while travelling and I hope you enjoyed this little travel diary. The one from Stockholm is still to come!

Nüüd olete Dublinist näinud nii turistipilte kui ka minu outfitte ja käes on aeg kõige lõbusamaks - tobedad pildid, mis võtsid enda alla suurema osa minu 8GB-sest mälukaardist, olles ka kõige lahedamad pildid kogu reisist. See oli mu esimene päris iseseisev reis koos oma kahe parima sõbraga (polnud vanemaid ega õpetajaid!) ja suurema osa ajast me kogemata laulsime tänaval, tantsisime pargis või teesklesime, et oleme modellid muuseumis. Kõikide nende lõputult ägedate selfiede tegemisel sai selgeks, et pelgalt naeratusest ei piisa, vaja läheb naeratust, väljapiiluvat keelt, kõõrdis silmi ja siis minuteid naermist.
See reis oli kindlasti üks minu lõbusamaid ja ma loodan, et ka teie nautisite seda väikest reisipäevikut. Stockholmi oma on veel tulekul!



 pictures taken with Nikon 1 V2.

Wandering rocks

February 17, 2014

Here's the second outfit post from Dublin. Also, sadly the last one, because in true British isles spirit (stereotypes, anyone?) the weather changed within hours and what was a sunny day, quickly turned into a gray mess with wind and a light drizzle. We arrived during a major storm, which left half of Ireland flooded, so I consider myself lucky to have managed to take two sets of pictures. As you can see, I thought it absolutely appropriate to wear my new dress while the wind turned my hair into a huge bird's nest. Not the best outfit planning in the world...  
Now to the story behind this post's title (because titles are the most difficult part to come up with and I'm picky about them). James Joyce, a famous Irish writer, has a part titled "Wandering rocks" in his epic novel "Ulysses". It is about the book's characters wandering the streets of Dublin (just like we did!). The pictures happen to be taken on a cobblestone street near Dublin castle and the pattern on my dress, despite being a reptilian pattern resembles the paved street. Kind of like the rocks wandered onto my dress, right? Right?

Teine outfiti postitus Dublinist on pärale jõudnud! Kahjuks on see ka viimane, kuna tõelises Briti saarte vaimus (kellele siis ei meeldiks stereotüübid?) muutus ilm tundidega ja päikeselisest päevast võis kiirelt saada vihmane, tuuline ja hall õhtu. Jõudsime Dublinisse raju tormi ajal, mille tõttu olid osades kohtades suured üleujutused, seega pigem pean end õnnelikuks, et needki pildid teha sain. Siiski olen vist kõige halvem riietuseplaneerija üldse, sest pidasin täiesti sobivaks kanda enda uut kleiti tuulega, mis muutis minu juuksed linnupesaks.
Nüüd lõbus lugu sellest, kuidas see postitus nime sai (sest pealkirju on kõige raskem välja mõelda ja ma olen nende suhtes eriti pirtsakas). Kuulus iiri kirjanik James Joyce on oma romaanis "Ulysses" nimetanud ühe osa pealkirjaga "Wandering rocks" [ekslevad kivid]. See räägib sellest, kuidas raamatu tegelased sihitult Dublinis kõnnivad, just nagu meie! Need pildid on juhuslikult tehtud Dublini lossi juures munakiviteel ja minu kleidi muster, hoolimata sellest, et on maomustriga, meenutab pisut munakiviteed. Need kivid nagu oleksid ekslenud minu kleidile, ekole? Eksole? 


dress- h&m
watch- house
boots- tamaris
pictures taken with Nikon 1.

Postcards from Dublin

February 14, 2014

When my friends and I were choosing a place to go for our winter break budget trip, then somehow Dublin popped up. We figured that it's kind of like London, only smaller, cheaper, but more or less quite similar. We were there for five days and during that time we managed to visit just about every big tourist attraction and then some. Walking almost everywhere, we covered the city centre on foot, walking with our heads turned up to the clouds and beautiful houses all the time. 
And Dublin really is spectacular. Okay, I am a huge architecture geek, but places like Trinity College or the endless pretty bridges just steal your heart. Then all the pubs, little corner cafes and security guards walking past, whistling. All this makes for a pretty perfect city break. (And the cheap clothes of course).
Expect a lot more jetsetting/traveller of the world posts on this blog because I still have two posts from Dublin left and then a few from Stockholm, because I just can't be still in one place and after being on Tartu for a day, I went on the ferry to Sweden to see Bombay Bicycle Club. Fast forward a bit- it was awesome. 

Kui me sõpradega mõtlesime, kuhu talvevaheajal reisida võiks, jäi millegipärast Dublin sõelale. Arvasime vist, et see on natuke nagu London, ainult väiksem, odavam, aga laias laastus sarnane. Olime seal viis päeva ja selle aja jooksul nägime ära pea kõik suuremad ja väiksemad turistiatraktsioonid. Kõndisime peaaegu igale poole ja kesklinnas jalutamise saime päris hästi selgeks, mis sest, et pead olid pilvede ja imeilusate majakatuste poole pööratud. 
Dublin on tõesti võrratu. Olen küll meeletu arhitektuurinohik, aga kohad nagu Trinity College või kõik need lõpmatult armsad sillakesed panevad südame kiiremini põksuma. Siis veel kodused pubid, väikesed nurgakohvikud ja vahvalt vilistavad turvamehed. Kõik see muudab ühe linnaga tutvumise väga toredaks. (Ja odavad riided ka loomulikult.)
Lähiajal võite oodata veel mitut sellist turistimat postitust, sest lisaks kahele postitusele Dublinist, on mul järjekorras ka veel pildid Stockholmist. Tundub, et enam ei suuda ma ühe koha peal kaua paigal püsida, sest olles Iirimaalt koju jõudnud, olin Tartus pisut rohkem kui 24 tundi ja läksin juba uuesti laeva peale, sest Rootsis esines Bombay Bicycle Club ja minul oli pilet. Kiire kokkuvõte- see oli lahe!



 pictures taken with Nikon 1 V2.

The Dubliner

February 11, 2014

I'm back from Dublin and ready to bombard you with tons of photos of me, my friends and that beautiful city. During our five-day stay we managed to visit all the important tourist attractions and ooh-and-aah at almost every slightly older building we encountered.
I'm starting with a set of outfit photos from our third day in the Irish capital. I tried to keep my luggage (and my outfits) quite basic and simple during the whole stay - no fuss, just my favourite clothes with me. In very un-touristy manner I wore my heeled boots all the time, but hey, I managed!
The weather was so warm and looking back, it was kind of like a trip to spring. My winter coat was just about too warm, so wearing it unbuttoned was a nice change from the weather that I left behind in Estonia. 

Olen Dublinist tagasi ja valmis pommitama teid piltidega minust, mu sõpradest ja imeilusast linnast. Oma viiepäevase reisi jooksul jõudsime läbi käia kõik peamised turistiatraktsioonid ja õhata iga vähegi vanema maja ilu üle. 
Alustan oma "reportaaži" kolmanda päeva outfiti piltidega. Üritasin enda pagasi ja seega ka oma riietuse kokku panna nii, et kõik oleks võimalikult lihtne ja mugav - kõik minu basicud lemmikriided kaasas. Väga ebaturistilikult kandsin siiski terve sealoleku aja enda kontsaga saapaid, aga hakkama sain!
Ilm oli võrratult soe ja tundus, nagu oleks teinud reisi kevadesse. Mu talvemantel oli täpselt pisut liiga soe selle ilma jaoks ja hõlmade lahti kandmine oli Eesti ilmale mõnusaks vahelduseks.


sweater- reserved
shirt- ralph lauren
coat- monton
boots- tamaris
bracelet- vintage
pictures taken with Nikon 1.